Dagen efter.

Jag har bara två saker att säga.

Idag är jag sjukt bakis och i morgon får jag pussa på min älskling!



Hej.

Äntligen!

I dag har jag varit i stallet, jag ska ta hand om Pernillas häst tills på söndag. Det är helt underbart att vara ute i stallet igen. När jag gick ut mot hagen och skulle hämta in hästen slog det mig att de bara är några månader sedan som jag själv hade häst där ute som jag åkte till varje dag. Jag saknar min älskade häst så otroligt mycket, men jag vet att han har det bättre nu. Tänk vad livet kan ta konstiga vägar, för några månader sen hade jag häst och bodde i min egna lägenhet i Hallstahammar. Nu 4 månader senare är jag sambo och bor i Stockholm.

Efter stallet åkte jag hem och duschade, sen åkte jag på infokurs om distansstudier som jag ska börja med nu i höst. Det ska faktiskt tro de lr ej bli ganska kul att börja plugga igen, när man väl har motivationen så ska man passa på.
På kvällen åkte jag Mimmi och Linda in till stan och shoppa lite, jag köpte mest bara underkläder.

I morgon är det Lindas födelsedag. 25 hela år blir hon och det ska firas big time på kvällen. Så lördagen kommer att spenderas i sängen innan vi ska ut igen sen på kvällen. Det blir 2 dagars den här helgen. Pju jag känner mig gammal hur ska jag orka, jag som är död flera dagar efter en kväll men men bara att bita i hop.

Nu väntar snart sängen, jag önskar att jag hade en Douglas som låg och väntade på mig nu. Men jag får snällt gå och lägga mig i min säng och vänta tills på söndag innan jag får pussa på honom igen.

Hej.

Back in town

Nu är jag tillbaka några dagar i gamla trygga Hallstahammar. Men den här gången har jag inget hem att återvända till eftersom  jag bor i Stockholm nu. Så jag får snällt bo hemma hos mamma igen, var ett tag sen man gjorde det. Jag har till och med glömt bort hur bekvämt det kan vara, en väl fylld kyl och frys, städat ja det mesta man får när man bor hemma. Samtidigt som man saknar allt de skulle jag aldrig flytta hem igen, det är så otroligt skönt att komma hem till sitt egna hem där det bara är jag och nu Douglas som bestämmer.

För några dagar sedan hade jag en sån sjuk hemlängtan, men idag när jag var på stationen ville jag bara tillbaka hem till Stenboksgatan och till  D. Tänk att Stockholm ändå kan kännas så hemma på en gång, men det är tack vare att jag har en underbar pojkvän som finns där. Utan han vet jag inte vad jag skulle ha gjort.

Jag ska spendera 5 dagar här i hallsta och dem kommer minst sagt vara fullspäckade. För det första så måste jag tömma och städa min gamla lägenhet, har massor med saker kvar som ska bort. Sen så ska jag ta hand om Pernillas häst från torsdag till söndag och det ska bli jätte kul, saknar stallet enormt mycket. På fredag sen är det dags för Lindas 25 års fest det kommer bli grymt kul. Sen ska jag försöka hinna med att träffa mormor och en massa vänner innan jag åker hem. Så jag vet vad jag har att göra med andra ord.


Jag är tillbaka om några dagar, tillbaka till fina Stockholm.

In my place.

Nu har jag bott i Stockholm i två dagar, och än så länge tycker jag att det går bra. Det är underbart skönt att äntligen vara här. Det trodde jag aldrig när jag började packa mina saker i onsdags och ännu värre i fredags när vi skulle ut med allt i min lägenhet och in med allt hos Douglas i Stockholm.

10:08 lämnade jag Hallstahammar i fredags, vid 12 tiden var vi framme i stockholm. Jag var sjukt trött efter att ha flyttat ut allt och nu var de bara att börja om och bära upp allt. När allt var uppe tog vi en välbehövlig fika, sen satte vi i gång att montera möbler sätta upp hyllor ja fixa till helt enkelt. När vi började närma oss slutet gick vi till en restaurang som heter ciao ciao, där har dom helt underbara pizzor. Det va jätte mysigt att sitta där med mamma och pappa plus min älskling.
När vi hade ätit klart gick vi tillbaka hem och jag sa hej då till mamma och pappa. På kvällen var jag HELT SLUT så soffan och sängen var väldigt lockande.

I går tog jag och D en promenad till Tantolunden på söder där dom hade någon slags mat marknad, vi blev inte så långvariga där ist åkte vi hem till min bor som var lite nere.
Senare på kvällen gick vi och åt på en jätte mysig restaurang som heter Pontus by the sea. Efter de blev det en liten promenad till gamla stan för att köpa glass på vårat favorit ställe. Eftersom att coldplay var i stockholm och spela på station så tog vi oss en promenad dit och stod och lyssnade ett tag. Sen var det bara hem och ner i sängen, det blev en helt del promenerande i går så jag var ganska mör i benen.

I dag har jag varit på en arbetsintervju som gick väldigt bra :) Efter det gick jag hem bytte om och stack ut och sparang, till en början var det ljuvligt väder men när jag hade kommit till gärdet så började det ös regna. De är tacken det för att man sticker ut och rör på sig lite. Nu har jag precis ätit lasagne som jag har gjort, den blev så jädra god. Väntar bara på att D ska komma hem från sin match så jag får mysa lite med honom.


Vill bara säga tack till mina ungerbara föräldrar för all hjälp, ni är underbara. Älskar er.


Det här är slutet på resan och början på en ny.

Nu har jag äntligen packat klart. I två dagar har jag hållt på att packa i hopp mitt liv här i Hallstahammar .
Jag hatar att ha det stökigt omkring mig, just nu bor jag i en kartong och det är väldigt jobbigt för mig. Jag önskar bara att man kunde knäppa med fingrara så var allt packat och på sin plats. I morgon vid den här tiden bor jag i Stockholm. Det ska bli så underbart skönt att vara med min älskling och veta att från och med nu kommer jag somna och vakna bedvid honom varje dag.


(Lite bilder från i lördags)


Nu väntar snart sängen känner på mig att det kommer bli en lååång dag i morgon. Gonatt

Tisdag.

Ja, kan berätta lite om min helg till att börja med. I fredags så var jag och Linda in till stan. Köpte mig ett par nya converse eftersom att mina andra är så slitna plus att jag får skavsår av dom. I lördags hade jag avskeds fest för mina tjejer jag flyttar nämligen på fredag så vi passade på att dra en utgång innan min flytt. De blev bill o bob som vanligt, dagen efter fick jag kännan att jag levder kan jag lova. Gjorde inte många knop på söndagen förutom att laga mat med mimmi som förövringt vart sjukt gott.

Idag har det varit full rulle hela dagen. Kl 9 i morse var jag till frisören, måste säga att dom på style är riktigt duktiga. Efter frissan åkte jag till mamma och fick lite mat i magen. Sen in till IKEA för 50 11 gången den här månaden, måste handla lite förvaring till badrummet eftersom att Douglas inte har ett så där jätte stort skåp och jag har nämligen miljoner med hår, hud och nagel produkter. Väl hemma började jag faktiskt att packa lite tro det eller ej, men bara badrummet. Kl halv 7 åkte jag hem till min moster för att sy överdrag till våra fotpallar till soffan och kl 10 var jag hemma. NU ÄR JAG TRÖTT, JAG HAR VARIT VAKEN SEN 7 I MORSE!

Gonatt.

Torsdag

Kul väder vi har idag, de här måste ändå vara svensk sommar när den är som bäst. Jo hej du.

Idag tog jag bussen ner till min mormor och gjorde henne sällskap över lunch eller jag bjöd över mig själv på pannkakor ska jag kanske tillägga. Och jag älskar verkligen mormors pannkakor helt ljuvliga, så passade jag även på att träffa min älskade moster som är hemma på besök. Jag har faktiskt bestämt mig att jag ska åka till henne på en liten semester andra helgen i september, och det ska bli jätte skönt att åka bort och ta det lite lugnt ett tag.

I går var jag och Linda till Ikea en sväng och jag fick äntligen äta mina Ikea köttbullar.  De är endast där jag kan äta köpta köttbullar, och så kan man inte klaga på priset, 16 rikstaler för en tallrig mat det är ju helt sjukt.
Men vi åkte inte dit enbart för att äta jag köpte ett nytt skrivbord i vitt och sen en förvarings låda som man kan ha under sängen plus att jag spanade på en garderob. Jag måste nämligen köpa med men en till nu när jag ska flytta in till Douglas. Även om han har varit duktig att rensa ut en hel garderob och en byrå så har jag kommit fram till att det inte räcker ändå. Nog om de, i morgon är det fredag och jag ska förmodligen ta mig en tripp med Linda in till stan.

Hej.


Då kör vi en gång till

Okej, jag kanske inte va så där jätte bra på de här med att blogga, Men nu ska jag göra en seriös satsning och verkligen försöka.
Mest är det för att min familj och mina vänner ska kunna följa mitt liv lättare nu när jag flyttar till Stockholm. Jag ska försöka göra uppdateringar minst en gång i veckan. De ska jag nog kunna klara av.

Hm, mja nu var det ett tag sendan jag sist uppdaterade och det har hänt MYCKET bokstavligt talat i mitt liv sen dess.
Men nu blickar jag frammåt mot nya tider bätter tider får jag hoppas. Det största som har hänt är att jag har fått tagit bort min älskade häst, det var det jobbigaste jag har varit med om. Men livet går vidare och om en vecka på fredag så flyttar jag till min pojkvän i Stockholm. Jag kommer numera vara bosatt på Östermalm i Stockholm och det ska bli helt underbart när flytten är över och äntligen få spendera massor av tid med min älskling.

Från och med nu så kommer ni att få följa med mig i min resa från Hallstahammar till min nya vardag i Stockholm.

Enjoy

RSS 2.0