Kärlekskrank

Just nu sitter jag i soffan hemma hos mamma. De är skönt att vara här och i morgon åker jag till Vemdalen de ska bli galet skönt. Just nu saknar jag min älskling enormt mycket, jag har inte sett honom på 16 timmar. Sist jag såg honom var i morse runt 7 när han gick upp och skulle till jobbet, sängen blev kall och ensam.
Haha btw jag gjorde min första klippning i går, jag tvingade Douglas att klippa sig så jag fick ta till saxen. OMG jag hoppas inte att han går till en riktig frissör i första taget hon måste undra vad i helvete han gjort med håret, måste tillägga att D såg nöjd ut och jag låg dubbelvikt av skratt.

Söndag

Jag har haft en underbar helg. Middag och mys med min älskling i fredags, i lördags åkte jag till västerås för att fira Matilda och äta middag. Vi var på Limone som hade underbart god pasta, sen på kvällen blev det ett snabb besök på Å för att sedan åka hem till Mimmi och sova. Vaknade tidigt i morse, skulle med bussen hem halv 11. Jag och Mimmi tog en snabb frulle på Mc donalds innan jag gick till bussen. Nu på kvällen blir de bara att slappa, ska ställa mig och göra potatis gratäng snart. Men en rolig sak, jag och Douglas åker till Vemdalen på onsdag och är där över påsk! Ska bli så otroligt skönt, blir nog sista gången för den här vintern, iaf att åka snowboard. Blev ett snabbt beslut, jag vet att min älskling vill åka upp så gärna så då gör vi de, och de kommer bli ett härligt gäng där uppe så de blir nog bra.

Puss

Shopping.

I måndags efter jobbet gick jag lite på stan och hittade ett par jätte snygga jenas och en fin topp. Det är farligt att jobba mitt i stan, varje dag jag jobbar kommer jag minst hem med en ny sak. I måndags blev de det här, lägger upp bilder på pälsen jag fick av Douglas farmor också.






Lam och sago hästar.

Förra helgen var jag med Camilla ut till stallet och red islans häst för första gången. Det var hur mysigt som hällst, lite anorlunda mot de hästar jag brukar rida. Mindre format. Fick även träffa Camillas lilla bebis hon är bara 1 år och så jädra söt, ett riktigt litet troll. Den vita hästen är mamma till Camillas häst och ser ut som en riktig sago häst. I stallet fans även får och jätte söta små lam.


Första vår bilderna.

För någon helg sen så tog jag och Douglas en promenad runt skeppsholmen, vädret var helt underbart.





Sol i sinne..

Brun inne... Ne de blir man inte men jädrar villket pang väder det är ute idag, lite skillnad från i går. Jag tog mig en promenad runt Djurgården i dag på morgonen och jäklar va skönt de va. Jag va helt mör i benen när jag kom hem, lite skillnad från i går när jag inte gjorde många knop. De längsta jag gick var till affären och handla, men vädret var ju piss och då ska man vara inne. Just nu sitter jag och väntar på att min älskling ska ringa, han ska möta upp mig när han slutar jobbet och hjälpa mig att bära hem ett pakte från HM. Ett stort paket, de älskar jag. In med lite vår kläder som ger mig energi, tänkte även gå en vända på stan och shopa lite innan jag ska till jobbet i kväll. Vi ska nämligen ut och äta, tervligt.

 

Puss


Jag älskar, älskar, älskar.

De här låtarna, jag kommer att springa många mil till de här låtarna nu i vår/sommar.


På tapeten.

I sommar ska jag och Douglas tapetsera om i vårat sovrum. Jag har hittat några tapeter som jag kan tänka mig att ha, så någon av de här får de bli.



Jag vill ha acne.

..Inte i ansiktet utan på fötterna. Jag vill möta våran i de här skorna.



Good good song.


Jag är förkyld!

Japp de är jag, och allt är Douglas fel. Han var förkyld hela förra veckan. Han sligger och flåsar mig i nacken hela nätterna så jag får hans sjuk basiller. Inte snällt tycker jag, så nu är de puss strejk tills jag blir frisk. Vi har köpt hem Sinova forte som ska vara jätte bra vid förkylning, så jag har tvingat Douglas att ta dom. Och nu när jag är förkyld skulle han tvinga mig. Det gick inte så bra, jag har nämligen lite svårt för att ta tabletter om jag inte äter något samtidigt. Så i går kväll så tvinga D i mig en tablett och jag skulle bara svälja ner den med vatten. De gick ju som de gick. Jag SPYDDE! Tabletten vill lixom inte åka ner så den fastnar i halsen och gör så att jag mår illa. Så jag fick upp Ds goda korvstroganoff som jag hade ätit + all glass. Vilket iof var bra MEN nu vet han att jag kan inte svälja en tablett utan att äta. P-piller är världens minsta och de sväljer jag ner med min fil på morgonen, så illa är de. Bara så ni vet.

Idag ska jag åka hem och andas lite landet luft, kan behövas så jag blir frisk.


Vemdalen 2010

För några veckor sen så var jag och Douglas i Vemdalen med Pappa och Anna. I går åkte pappa upp igen, ville så gärna följa med men jag jobbar Fredag och Måndag så de går inte. Längtar tillbaka som sjutton, men vi ska försöka få tid att åka till Vemdalen efter påsk igen.

 


Min helg i bilder.

I helgen var jag hemma i hallsta en sväng här kommer lite bilder.



Den här är till dig Mimmi.

Sitter hemma hos mamma och försöker peppa mig själv till att gå ut, om de funkar? mja hyffsat till den här låten.
Till dig Mimmi som ska sitta hemma och jobba i morgon och lite till Linda som jobbar natt. Mina fina flickor jobbar hårt!


RSS 2.0