Söndag.

Jag har inte hunnit blogga sen jag kom hem, jag har jobbat sen i tisdags och varit halv död efter jobbet när man är hemma vid halv 6. Nu är det bara i morgon kvar sen åker jag och Douglas till Vemdalen på onsdag. Det ska bli så otroligt skönt att få komma bort ett tag, upp till stugan och bara ta de lugnt och åka snowboard.
I går vad jag och D på bio, vi såg snabba cash och den va helt ok. Längtar efter andra filmen redan, måste veta vad som händer även om jag har läst boken så vill man se de.
I dag har jag bara tagit de piano, jag och D låg i sängen till kl 1. Fick frukost på sängen så låg vi och kolla på finalen av robbinson som vi missade i går. Nu ska jag ta mig ut i kylan en sväng och ta mig en promenad och gå till affären och handla frukost tills i morgon.
Puss


Hemma

Nu är jag hemma hos mamma, det är alltid lika mysigt. Jag har nyss fått lite mat i magen och nu står blåbärspajen i ugnen. Är det inte underbart? Men det inte inte bara fördelar med att vara hemma  i en liten håla. Det finns inget ecpresso house i närheten och det betyder INGEN chai latte! Hur fasen ska jag klara mig utan deras chai latte i en vecka? I ett desperat försök testade jag chai latten på centralen inana jag åkte, men det var en ka-ta-strof. Waynes är också en besvikelse. Jag får fint vänta tills jag är hemma igen. Men jag gråter inte för de, jag får en hel vecka hemma med mina fina vänner och en underbar familj.

Irony

För 4 år sedan vid den här tiden var jag lång lång nere och den låt som alltid påminner mig om den tiden är den här. Ironiskt nog. Varje gång jag hör låten så gråter jag lite mer.


Äntligen börjar det hända grejjer.

Klockan är halv 2 och jag sitter fortfarande i morgonrock, men jag har mina skäl. Jag var nämligen ute och gick vid halv 10 i morse och var hemma vid 11. Sen åt jag en rejäl frulle, och nu har jag duschat. Jag har ju varit förkyld nu sen i tisdags, men trots de så har jag tagit mig ute på en promenad varenda morgon innan frukost. Det har gett resultat mina vänner jag har nämligen gått ner 1,5 kg. Och då gick jag inte i går före jag jobbade. I går kväll efter jobbet åkte jag och Douglas hem till min bror. Mamma och pappa var där och vi skulle äta tillsammans. Vi skulle igentligen ha gått ut och ätit men eftersom att jag är så förkyld och hänging så orkade jag inte. Det var lika mysigt att vara hemma hos bror och äta av mammas goda mat.
Nu ska jag klä på mig för om 2 timmar kommer Douglas med från sin match. Puss

Snor och hosta.

Usch, jag är jätte förkyld. Varför blir man alltid förkyld när man precis har börjat träna? Men men tog mig iaf en promenad i morse, gick lite saktare än vanligt. Idag har jag äntligen ringt till Hundstallet. Jag ska nämligen bli en doggywalker hos dem och sedan bli helg hem för en hund. Det innebär att man åker dit och hjälper till att ta ut hundarna på promenader och på helgen kan man få möjlighet att ha en hund hemma över helgen. Jag tycker att det är viktigt att hjälpa till om man kan. Dessa hundar har inte haft det lätt, en del kommer från personer som jar misshandlat dem, blivit vanvårdade eller bara att husse eller matte inte längre har möjlighet att ha kvar hunden.
Mina vänner om ni har 190 kr över så gå in och bli medlem hos dem, varenda liten krona hjälper. Gå in på deras hemsida och läs mer www.hundstallet.se
Nu ska jag sätta mig och kolla på twilight new noom för andra gången, men de är så bra så jag kan se den igen. Vad ska man annars göra när man är sjuk om inte kolla på film?

Puss och hej.


Dagens

Idag började jag dagen med 1 timmes promenad i det vackra vädret och sen till gymmet. Nu är det nya tag som gäller, träning och nyttig mat. Fast en dag på helgen ska jag unna mig någon gott, man måste få unna sig något gott då och då bara det inte blir hela veckan som det lätt kan bli.
Jag lagade en jätte god vamt sallad i dag till lunch.
 Den består av broccoli, körsbärstomater, rödlök och pinjenötter. Man lägger allt i en stekpappa med olivolja och steker tills broccolin har blivit lite mjuk. Sen så avslutar jag med att ringla lite balsamico över allt. Jätte smarrigt och nyttigt!



I love winter.

Idag är det så underbart vacker ute, klarbå himmel och solen skiner, det är lite tråkigt att det ska vara så kallt. Jag ska försöka klä på mig en massa kläder och ta en promenad om en stund. Douglas åkte vid halv 1 tiden och kommer inte hem förns vid 9 i kväll så jag är ensam hela dagen. Vet inte hur jag ska få den att gå, men en promenad ska jag försöka mig på iaf. I går var Linda och hennes pojkvän här så jag och Douglas tog en fika med dem på stan, jätte mysigt var det. Har inte träffat Linda på jätte länge.
Nu är det bara 3 veckor kvar tills jag och Douglas åker upp till Vemdalen. Det ska bli så otroligt mysigt att åka dit, vi ska åka skoter och snowboard hela dagarna och på kvällarna ska vi ligga framför brasan och kolla på tv. Pappa och Anna ska också med så vi kommer nog att få hur kul som hällst.

Dags att pälsa på sig kläder och gå ut. Puss




Vemdalen 08/09


IKEA

Idag har jag och Douglas varit på Ikea nästan hela dagen. Köpte en ny lampa till sovrummet, en ny kudde,lite ljus och andra små saker. Sen så åkte vi och köpte ett par nya stövlar till mig, eller det blev två par nya skor men iaf. Mina Gick ju sönder i går när vi skulle hem från Ds föräldrar. När vi hade varit på Ikea så åkte vi och hällsade på Douglas farmor. Hon är så himla söt, hon krama om mig hårt och sa- va söt du är, haha så gullig. När vi kom hem så ringde hon och sa att hon hade en päls åt mig som hon ville att jag skulle ha, så vi ska förmodligen åka och kolla på den i morgon. Jag som har velat ha en päls men inte hittat någon fin än.

Nu ska jag slänga mig i soffan och tända mina nya ljus. Puss


Om jag ändå våga.


StockHome

Då var man tillbaka i Stockholm igen, tillbaka i vardagen och första jobb dagen på året är avklarad. Fick sluta vid lunch så det var ganska lugnt. Nu är jag ledig i veckan så jag och Douglas ska passa på att åka till Ikea och sen ska vi hällsa på hans farmor en sväng.
Just nu står D köket och lagar mat, det är tur att jag har en pojkvän som älskar att laga mat, annars hade det varit knapert här i huset. D har nämligen plockat fram ett nytt recept som vi ska prova det blir Kycklingfilé i ädelostsås och tagliatelle. Jag tror inte ens att jag tycker om ädelost men man måste ju prova sig fram här i livet, det ser gott ut iaf.

 



Återkommer om det blev gott, receptet finns iaf på recept.nu


RSS 2.0