Sweet home

Nu är jag hemma i hallsta igen. Jag säger alltid hem när jag ska hit, Hallstahammar kommer alltid att kännas "hemma" även om jag älskar att bo i Stockholm. I tisdags innan jag åkte hem åt jag lunch med min chef, hon bjöd mig på en otroligt god sallad på Waynes. Sen gick jag på stan och shoppade lite efter de. Det var så otroligt fint väder i tisdags så innan jag gick hem satte jag mig i humlan och solade lite. Det känns verkligen att de är sommar snart, alla låg på filtar och solade. Alla ville ha dom där efterlängtade solstrålarna på sina kroppar i hopp om att få sig en liten liten sol bränna. På lördag är det maj, det är väl ändå ganska så sjukt. Jag som nyss tyckte det var vinter och kallt. Folk pratar om att det var en lååång och kall vinter, idag minns jag den knappt. -för mig var det vinter i går och i dag är det vår/sommar om 2 dagar. Nog om det, nu ska jag göra mig en super god och nyttig soppa. Jag älskar när god mat är nyttig. Sen så får jag ju en middags gäst som sällskap och det är aldrig fel, hoppas hon gillar min soppa. Heipa.

Energi.

Den här låten lyssnade jag på minst 10 gånger nu när jag var på gymmet. Den ger energi till 1000.

Humor

Just nu sitter jag hemma hos mamma med färg i håret. Jag drog i lite själv så vi får se hur de blir, jag kanske ser ut som en fläckig giraff när jag är klar. Men den som lever får se. Under tiden färgen verkar så sitter jag och kollar på Sunes sommar som går på tv. De är det bästa jag vet, min humor helt klart. Sunes sommar och Sunes jul kan jag kolla på hur många gånger som helst.


Vemdalen del 2


Vemdalen del 1


Ett tips.

Jag har bestämt mig för att jag verkligen ska börja ta hand om mitt hår och börja använda bra produkter till mitt hår. Nu är det slut med ica shampon och in med riktigt bra produkter. www.onstyle.se är en jätte bra sida med månda olika märken till bra priser. Jag har beställt de här shampot som jag tänkte prova ett tag.


Vemdalen-Hallstahammar



Nu är jag hemma i hallsta igen, de här suger ju.

1 april

Nu ligger jag utslagen i soffan efter en härlig taco måltid, matkoma är ett faktum. Idag har jag bara tagit de lugnt. Det regn snöa i morse så vi tog de lugnt och åka till dollar stor och shoppa lite. Brorsan och Douglas åkte skidor ändå. Nu blir de lugnt resten av kvällen, ska ligga i soffan och jäsa. Kanske tar mig en dusch och bastar lite. Nä nu blir de bara en massa dramel här i bloggen. I morgon blir det snowboard åkning för hela slanten, blir nog sista åken för i år.

Heipa.


RSS 2.0