16:30

Så var det måndag igen. Helgen har gått helt sjukt fort. I fredags var jag och Douglas till IKEA vid kungenskurva. Det skulle inhandlas lite jullampor, vad kom jag då hem med? Jo en blomma och en diskborste. Jahap så gick de med det, första advent var det i går och vad gjorde jag? Låg bakis och sova hela dagen, fick i allafall i mig en lussekatt från pressbyrån för 15 pix. Smakade inte ett skit, men en lussekatt var det i allafall och de ska man ha första advent. I lördags var jag och Linda på Takida och efter det var vi ut, jäklar vad kul de va. Det får man sota för idag, men vad gör de om 100 år, kul var de.

Idag har jag tvättat och pluggat hela dagen för i morgon åker jag till Värmland och lite rena kläder vill ja ha med mig. Nu ska jag återgå till mitt pluggande, allt för att slippa så mycket plugg som möjligt när jag är borta på min relaxweekend.

Puss

Mamma och pappa jag älskar er!

I går kom mamma och pappa hit på eftermiddagen. Mamma hade med sig en jätte god vitchoklad cheescake som vi satt och mummsade på. När vi hade fikat så åkte vi hem till min bror på kvällen och lagade mat. Otroligt gått med mammas mat. Det blir inte att man uppskattar mammas mat när man bor hemma, men jädrar vad god den är. Och gud va skönt det är att slippa göra maten själv för en gångs skull. Fy vad jag saknar min familj, vill alltid ha dem nära. Nu när jag bor i Stockholm så träffar man dom inte lika mycket, men gud va det är skönt när dom kommer och hällsar på.

I dag blir det lugnt, jag och Douglas ska åka ut till IKEA och kolla på lite saker. Vi ska försöka hitta några fina jullampor också för de måste vi ha uppe på söndag.

Just de på tisdag åker jag till Värmland och hällsar på min älskade moster. Det ska bli så underbart skönt att åka bort ett tag och bara bli ompysslad. Jag ska bara ta det lugnt, umgås med min moster och plugga.

I morgon kommer Linda hit. Vi ska gå på Takida på kvällen. Men först blir det lite shopping på dagen och utgång på kvällen efter Takida. Jädrar vad kul det ska bli!

Nu är det helg mina vänner. Puss

En dyr katt.

Det slog mig just att det är första advent på söndag och vi har inga adventsljusstakar inte ens en yttepytte liten sjärna. Och jag som tycker att det är så mysigt att ha en adventsstjärna i fönstret, det är nämligen den ända jul dekorationen jag tycker om. Det här måste jag såklart ändra på, så i morgon när älskling slutar jobbet ska jag tvinga med honom på jakt efter jullampor. Sen ska jag försöka mig på att baka några lussekatter så vi har i helgen. MEN vet ni ett paket saffran på typ 2g kostar 40 spän!! Ja det blir jävligt dyra bullar i år och jag brukar nämligen ha i 2 paket för jag älskar saffran. Btw så är saffran världens dyraste krygga. En ny affärs ide? odla saffran kan väl inte vara så svårt, nåja fortsättning följer...



24 november 09

Idag är det exakt en månad kvar till julafton. Det känns ju helt bananas, jag tyckte nyss att det var höst och nu är det snart december redan. November har gått galet fort. Idag har jag jobbat, jobbade till halv 1. När jag kom hem somnade jag som en stock på soffan och sov ända till 5.
Nu börjar desperata hemmafruar.
puss

Smarrigt.

Idag har jag jobbat från 9-12.30. Det gick jätte bra i dag, börjar komma in i rutinerna mer och mer.
Efter jobbet gick jag till Blueberry som ligger precis bredvid mitt jobb, lucky me.
Det är ett ställe för alla hälso freak och det är super gott!
Förra gången jag var där tog jag en smoothie som heter Beauty box och den innehöll: jordgubbar, hallon, aloe vera, hampafrö, linfrö, yoghurt, lönnsirap. Idag när jag var där på lunchen innan jag gick hem så testade jag på en smoothie som heter Eat your greens och i den är det: spirulina, mango, ananas, pressade äpplen, vetegräs, färsk spenat, apelsin, citron. Det är nog bland de godaste jag har druckigt. Har jag sagt att dom kostar 69kr/st och att jag kommer ruinera mig på att köpa smoothies på Blueberry? Och ändå har jag bara testa på 2 grejer än jag har mycket kvar. Nu ska jag bli nyttigt, för det är gott!

Här är iaf hemsidan så kan ni gå och och kolla vad dom har för smaskigheter. http://www.blueberrylifestyle.se

Nu ska jag ut och ta en promenad, för det regnar INTE här.

Puss



Dagens

Frukost: Fil och flingor och ett glas vatten

Dagens Outfit: Svarta håliga jeans och en grå kofta

Humör: Väldigt bra

Gjort: Varit ute och gått 1,5 timme på morgonen och pluggat.

Planer: Fortsätta plugga lite till, gå och handla, laga mat, mysa framför tvn.

Lunch: Ingen.

Läser: Den levande litteraturen

Bästa: Att jag fick Mvg på mitt svenska prov som jag fick tillbaka idag. 

Middag: Eget recept på pasta med backon, lök, soltorkade tomater, spenat, parmesan ost.

Väder: Mulet och lite regn, ovanligt.

TV-program: Bonde söker fru, Efterlyst, greys, paradise hotel.

Tänkvärda: Pussa lite extra på min älskling. ♥

Kom-i-håg:  Att jag ska upp i morgon och jobba.

Regn.

Jaha, det regnar i dag med. Himla roligt det här. Det är tur att vi bor högt upp i allafall, annars hade vi nog fått vatten in i lägenheten. Har nyss duschat och fixat i ordning mig. Ska i väg och jobba i dag. Börjar vid 1 och slutar
5. Lagom tid att jobba en tisdag. Igentligen hade jag bara velat krypa ner i soffan men en filt och kollat på de nya avsnitten av One tree hill och Gossip girl. Men det får vänta till jag kommer hem.

Puss

Paket.

Jag var nyss och hämtade ut ett paket från hm. Fick bland annat hem den här klänningen. Tänkte ha den på nyårsafton. Lite tidigt att fixa sånt nu kanske, men skönt att ha det klart.

Hittade den här paljett klänningen på hm's hemsida. Men jag vet inte, jag tycker att den är as cool men lite extrem kanske.


Hejja Sverige.

Jaha så var det ett tag sen man skrev igen då, men det har varit väldigt mycket på senaste tiden. Det roligaste som har hänt är nog att jag har fått jobb :) Sen var jag hemma en vecka förra veckan och tog hand om min gamla chefs hästar. Otroligt mysigt att vara ute i stallet igen och framförallt att rida igen. Åkte hem i onsdags förra veckan för i torsdags var det första dagen på jobbet.

Nog om det. De här är till min lilla mus Mimmi.

Haha jag drömde om dig inatt. Vi gick fortfarande i skolan. Jag hade varit hemma och varit sjuk i några dagar och kunde inte hitta mitt schema till skolan. Letade som en idiot, jag lovar jag hade alla andra jävla scheman uppsatta från typ 3an men inte från gymnasiet. Så jag ringde till Mimmi för att kolla när vi började dagen efter för då tänkte jag gå till skolan. Då svara hon och är så jävla bitchig.- Du får väll skylla dig själv när du är hemma från skolan så jävla mycket. ööhm okej. Jag var så jävla irriterad på henne, för att hon var så elak. Jag kunde absolut inte komma på vad jag hade för lektion på morgonen eller när jag började. Det var så otroligt skönt att vakna i morse och inse att jag INTE SKULLE UPP TILL SKOLAN!

Nej nu ska jag ta tag i den här skit dagen, det är tredje dagen i rad som det regnar. Helt jädra sjukt. Inte konstigt att människor blir depprimerade i de här vädret. Jag vill ut och ta mina långa härliga morgon promenader, men jag vägrar gå ut och gå när de regnar. Som pricken över it så är mitt gymkort borta. Härligt. Nej nu blir det att ta fram damsugaren, det ger i allafall lite motion att damsuga alla 97 kvadratmeter.

Puss


RSS 2.0