Ledig.

Idag är jag ledig och vad händer då? Jo det regnar, såklar det gör. Vad annars? Jag hade planerat en lång promenad runt Djurgården, men den blir inte av. Det får räcka med att jag gick runt Djurgården i söndags i spöregn, inte en dag till där går gränsen. Jag hoppas på att de spricker upp till kvällen så jag kan dra ut och springa. För de är ett måste. Annars så tar jag tag i sånna saker man ska göra när det regnar. Jag städar, lyssnar på musik och betalar mina räkningar. Då har jag gjort mitt känner jag. Jag skulle också behöva gå i väg och köpa en morsdags precent till mamma. Det får vänta tills i morgon, jag vill inte gå ut nu.
Jag skulle igentligen visa lite bilder från i helgen när vi var på Vindö men Douglas har några bilder på sin mobil som jag vill ha så de får vänta.

Fan, jag är sugen på chokladbollar. Får man äta de?

You shook me all night long



Jag är i extas, Jag ska på AC/DC den 3/6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

On the road.

Fuck this, jag har ett liv att styra upp..









Lördag

Nu är de helg, skönt. Igår jobbade jag hela dagen och efter jobbet gick jag och min älskling på stan en sväng. Han skulle köpa precent till sin bror som fyller 28 idag. Hittade en hel del till mig också, som vanligt när vi går på stan.
Idag kommer min kära vän Linda hit, ska snart dra mig mot stationen och möta henne. Kommer förmodligen vara dö mycket folk på stationen och på stan eftersom att idol är i stockholm idag och Lady gaga sjunger i globen. Förövrigt kan jag berätta att Lady gaga var och åt på Beirut cafe i går och de ligger bara några meter i fårn vårat hus. Vi hoppas på en regn fri kväll så jag och Linda kan ta oss ut i Stockholms natten, enligt Yr ska de sluta regna runt 22 de låter toppen.

Puss

Tävling.


Jag är med och tävlar om den här fina klockan, så håll tummarna för att jag vinner den.
Tävlingen finns på www.englasshowroom.com


RSS 2.0