Gåshud.

En annan låt som får mitt hjärta att bulta lite snabbare är den här från creedens clearwater revival. Jag gillar de mesta som dem har gjort, men den här är speciell.



Älskar, älskar..

Den här låten. Jag lyssnar på den minst 5 ggr om dagen. Jag går runt med min iphone och hörlurar i öronen och lyssnar hela tiden. Låten får mig att tänka tillbaka på gamla minnen, bra som dåliga.


Bröllop.

I lördags var jag på min kusins bröllpo. Det innehöll allt ett lyckat bröllop ska göra. Båda svarade ja, god mat, en härlig blandning av människor och en rejäl fest på kvällen. Bilderna får tala för bröllopet.


Vintern..

I balnd saknar jag vintern trotts att sommaren knappt har gått. Jag längtar upp till vår stuga i Vemdalen. Det är så otroligt vackert där.





Semester.

Sitter på le office och har exakt 6 timmar och 45 minuter kvar att jobba innan jag får gå på semester.
Jag har jobbat hela jädra sommaren och ska äntligen få vara ledig i 2 veckor. Som vanligt kommer jag inte hinna blinka innan det är dags att vara på jobbet igen. I helgen ska jag iaf på bröllop, min kusin ska gifta sig i morgon. Sen bär det av hem till Stockholm igen på söndag för att sedan åka hem till hallsta igen på måndag em. Har lite saket att fixa här i Stockholm på måndag, men sen får jag vara helt ledig.

Nu måste jag jobba lite..


Resa.

Idag har jag äntligen bokat en resa till mig och Douglas. Vi åker den 17 augusti och det ska bli så UNDERBART!!
Vi ska bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och vi har jacuzzi på rummet + havsutsikt.

Vårt mest exklusiva boende

Vi välkomnar dig till vårt mest eleganta hotell i Kusadasi, Charisma Deluxe Hotel. Det stilrena och moderna hotellet har ett bra läge alldeles vid strandpromenaden. Här har du nära till restauranger, shopping och badstrand. Till basarområdet tar du dig enkelt med lokalbuss eller med en kortare promenad

I hotellets hälso- och skönhetscenter finns bland annat jacuzzi, turkiskt bad, bastu, skönhetssalong, frisör, träningsrum och möjlighet till massage. Vid vattensport- och dykcentret finns alla möjligheter till en aktiv semester.

Charisma Deluxe Hotel har även butiker, Internethörna, biljard och bordtennis. Här finns helt enkelt det mesta du kan önska för en behaglig semester.

De moderna, luftkonditionerande rummen har platt-tv, trådlöst Internet, badkar med jacuzzi och balkong med havsutsikt.

Låter inte så illa va?


http://www.fritidsresor.se/resa/turkiet/kusadasi/charisma-deluxe-hotel



Varmt.

Sitter på kontoret just nu. Ovanligt? not. Jag jobbar bara halv dagar den här veckan och det är jätte skönt. Börjar halv 11 och slutar halv 3. I morse vid 7 var jag ute och gick runt djurgården. Det va så jädra varmt så jag höll på att smälla av och inge vatten hade jag med mig. Nu vet jag att till i morgon så ska en vattenflaska med. Jag ska försöka orka med en promenad verje morgon den här veckan. I kväll ska jag och D åka ut till kungens kurva. Vi ska bland annat åka till IKEA, rusta och media markt. Jag kommer att vara fattig när jag kommer hem, det är mycket som ska handlas. Kanske köper ny dator också. Skulle behövas min är från 1961, typ.

Puss


Nu vill jag hem.

Det är mycket jobb nu och på kvällarna är jag så trött så jag inte orkar sitta vid datorn. Sitter på kontoret nu och vill inget annat än att gå hem. Tyvär så slutar jag inte förns 17 idag. I morgon åker jag hem till Hallstahammar över helgen. Ska bli skönt att lämna Stockholm ett tag och träffa familj och vänner. Nu är det bara 2 jobb veckor kvar och sen har jag semester 2 veckor. Det ska bli så otroligt skönt att vara ledig ett tag, även om de två veckorna kommer gå alldeles för fort. Nu måste jag fortsäffa jobba.

Puss

RSS 2.0