Go kväll mina korvar.

Sitter ni där hemma och svullar i er? Tänkte väl de, klart ni gör de är fredag Jag har nyss tryckt i mig ungeför 7 cocosbollar, och jag tro tame fan att jag har förvandlats till en också. Jag rullar vidare så får ni ha en härlig fredag. 

Puss 



En låt från förr.




Tisdag.

Idag har jag fått rosor av min underbara kille. Jag va lite små sur i går när han kom hem sent efter träningen. Igentligen skulle han inte ha tränat i går men Hammarby skulle spela någon tunering mot farsta. Så i dag när han kom hem från jobbet gav han mig rosor. Jag har uppfostrat han väl ;)

En annan sak, om ni har tråkigt någon gång kan ni gå in och läsa den här bloggen. http://boatpastor.wordpress.com/ Det är Ruth båtpastorn från ferjan, hon är bara för härlig.

Så, då åter går jag till mitt kokande av potatis. De blir nämligen fiskpinnar och mos här i kväll.

Puss på er.


En sak bara..

Jag kom hem till Stockholm i går kväll. Jag har varit hem till Hallstahammar och hällsat på i en vecka. En av anledningarna till att jag åkte hem var för att fira min mormor som fyllde 90 år!! Helt jädra galet. Jag älskar min mormor mer än något annat på denna jord. Hon har varit med och levt livet i 90 år.


jag vill jag vill.

Jag har länge velat ha en hund och nu ska jag visa er vilken.
En fransk bulldog ska jag ha en dag.



Torsdag

En låt att lyssna på.




...

Jag har inte glömmt bort bloggen, jag behöver bara lite tid. ensam.

Det finns dagar som är väldigt bra, så finns det de dåliga dagarna som allt oftare krypen inpå mig.

Jag tappade bort mig själv någonstans på vägen.




RSS 2.0