....




Onsdag.

Jag tog mig en spring tur runt djurgården idag efter jobbet. 7km i värmen, de mina vänner va väldigt jobbigt. Efter vägen låg folk på sina filtar, sippra på ett glas rose, och grillade sina grillspett. Stockhom vaknar verkligen på sommaren det är folk överallt och man kan nästan ta på den possitiva enegi som folk har. Underbart. Sista dagen på jobbet innan helg i morgon. Helgen kommer spenderas ute i skärgården men förhoppningsvis massa sol, så jag kan få lite färg på min bleka kropp.

Puss

Glass i stora lass.

Det är varmt i Stockholm och ännu varmare är det på kontoret. Varför ska man behöva jobba när de är fint väder? När jag blir stor ska jag ha semester juni, juli och augusti sen kan jag sätta i gång att jobba. Efter jobbet idag åkte jag och Douglas till gamla stan och åt glass. Bästa ben and jerry stället ligger i gamla stan, sen tog vi en promenad hem längs vattnet och genom kungsan. Jag hoppas att det blir fint väder i helgen så jag kan sola lite, vi ska nämligen ut i skärgården över midsommar. Det vore inte helt fel med lite sol nu när man får sitta inne på kontoret hela dagarna.

Nu väntar en dusch. Puss

Jobbet

Jaha då var det fredag, skönt. Jag sitter fortfarande på jobbet, det är helt tomt här på kontoret alla har gått hem. Jag slutar om 15 min då ska jag gå hem i SPÖREGN. Stockholm bjuder inte på fint väder i dag. Som tur är så finns det låne paraply här som jag kan ta mig hem utan att bli dyngsur. Nej nu ska jag kämpa de sista 15 minutrarna här på kontoret.

puss


Onsdag.

Då var men hemma i Stockholm igen. 1,5 timmes morgon promenad runt djurgården avklarad, tvätt i maskinen, städning pågår. Sen blir det en spring tur i kväll, så der dagen ut typ.

Puss

Skor


Sommarens party skor är påväg hem till mig nu. Kommer även att beställa dom här i ljusbrunt när storleken kommer in.



AC/DC 3/6

När jag ändå håller på så kan jag lägga upp lite bilder från AC/DC.



Fan.

Jag är inte så duktig på de här med att blogga, jag är lite för lat. Jag tar massa bilder hela tiden för att jag ska kunna lägga upp men jag gör de aldrig.
Näe, ändring på de. I går sov jag hos Linda i stan. Linda höll mig vaklen till 1 halv 2 i natt, så körde hon upp mig vid halv 8 i morse. Inte ok. I morgon åker jag hem till Stockholm igen, tillbaka till jobb och träning.



RSS 2.0