Ta mig tillbaka!

Åh vilket UNDERBART väder de är idag. Helt perfekt sol, massa snö och några minus helt galet bra. Sånna här dagar fyller mig med energi. Nu vill man ut och ta långa promenader, åka till bakcken och dra några revor visa upp sin talang, svepa ner över dalen, ni hajjar man vill vara UTE :) Men vad gör jag ? jo jag sitter inne har nyss duschat och kollar på gamla avsnitt av melrose place. Jag har ju iaf varit ute en stund, va ute i stallet på fm och tog en promenad me hästen. Eftersom att han fortfarande har ont i benet så får jag inte rida, men om 2 veckor kommer vet tillbaka så då hoppas jag på att få sätta i gång igen.

Önskar att jag vore uppe i Vemdalen sånna här dagar, då vill man bara tillbaka. Slänger upp lite bilder från i Januari när vi var där över nyår :)


 

   
min snygga aoutfit ;)utsikt






Hjälp en Linn i nöd!

Eftersom att jag har planer på att flytta efter sommaren lr i höst så tänkte jag ge mina kära päron lite förslag på vad för lägenhet jag är ute efter så dem vet när de är dax lixom :)

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/355371
Först ut har vi den här den ligger i Birkastan och är på 52 kvadrar går för 2 375000.

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/358905
Varför inte den här enkla i vasastan en 2a för ynka 1 950000

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/352918
Den här ligger också i vasastan, en 2a som just nu går för 2 350000

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/358518
Okej håll i hatten! En vindsvåning på södermalm, en 2a för 4 500000 (!) FÖR EN 2A!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/355002
Varför inte den här? Ligger på ringvägen, om jag inte mins helt fel så har jag köpt den här gatan en gång
när jag spelade monopol, så man kan nästa säga att jag äger den. Toppen! Går för 2 295000

Jaja jag kan hålla på i en oändlighet men nu vet ni iaf lite vad jag är ute efter, skönt :)

Tack för mig!

Ps: Ta detta inlägg med en nypa salt, jag blir nöjd över vilken lägenhet som hällst som ligger på södermalm, norrmalm lr östermalm behöver inte just vara de här. Ds

Toppen!

Happ torsdag i dag då, härligt för i morgon är de fredag och jag är leeeedig! :) Kan inte bli bättre.
I går efter jobbet var jag till pappa en sväng, Anna hade gjort chokladbollar, smaskens. Perfekt för mig eftersom att jag skulle ut och gå med Camilla senare på kvällen. Då kunde jag äte med gott samvete ;)
Idag ska jag åka och sola på mammas jobb efter jobbet, sen ska jag försöka ta mig ut och springa? Ja, jag ska iaf gå en sväng om jag inte orkar springa. Ska ladda hem lite pepp musik som jag kan ladda mp3 me sen är de bara att köra på.

Vi hoppas på de bästa.

Love/ L

090211

Yes, nu har jag laddat upp bilderna på datorn så nu lägger jag upp bilder på min stora förvandling ;)



Så här såg jag alltså ut innan jag åkte.



Och här är jag 4 timmar senare, haha. Inte så stor skillnad syns på bilden, men mitt "barbie" blonda hår är borta nu är de lite mer "naturligt" blont och de va de jag ville ha. Lovade nämligen min frissör att de va slut blonderat och hon bara flina. Men så är de, nu går jag mot mörkare tider iaf hårmässigt :P


Frissan, buss och bullar.

Japp de är precis de jag har gjort i dag lr nja en del av de iaf. Började me att åka till stallet i morse som vanligt, pussade lite extra på min sjuka häst. Sen va de bara hem och duscha skulle vara hos frissan kvart över 1. Halv 4 var jag klar(?) herregud vilken tid de tar. Va tillbaka i hallsta vid 5 sen åkte jag ner till mamma och baka bullar :) Trevligt att spendera lite tid med mammsi <3

Tänkte att jag skulle lägga upp före och efter bilder på håret men har inte bilderna på datorn än så de får bli en annan dag :) Lägger upp en bild på min snygging till häst ist.



My lovley horse

090209

Sitter just nu på jobbet, trevligt trevligt eller inte. Idag vill man inte jobba i dag vill man vara ledig och kunna vara ute i solen men icke.

Helgen blev ganska så lugn. Åt hemma hos pappa och Anna i fredags kväll, och i lördags var de fest hemma hos Madde:) Väldigt trevligt måste jag säga. Förfesta hos min partner in crime (mimmi) sedan drog vi till Madde vid 11. Va hemma vid 4 snåret.
I söndags var jag bakis, länge sen nu och de är ju alltid lika underbart, eller inte. Åkte till stallet runt lunch, och direkt därefter hem till mamma som bjöd på mat :) Och på kvällen träffa jag mimms en snabbis sen ringde pappa och bjöd på tacos kan de bli bättre på en bakis söndag? nope.

Jag gillar mitt nya "bosjälviegenlägenhet" livet. Jag har lagat egen mat max 3 gånger. Första gången jag skulle laga mat blev de spenat, haha gott som fan va de. Annars får jag matlådor av min mamma varje vecka :) och jag klagar inte!

De va allt for now. Peace/ L

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0